Elma-Led.ro

Cosul meu 0 produs(e): 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC ELECTROMAGNETICA SA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC ELECTROMAGNETICA SA pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC ELECTROMAGNETICA SA se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si ELECTROMAGNETICA SA.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC ELECTROMAGNETICA SA se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa magazin@elma-led.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC ELECTROMAGNETICA SA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC ELECTROMAGNETICA SA sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC ELECTROMAGNETICA SA sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SC ELECTROMAGNETICA SA sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

SC ELECTROMAGNETICA SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.elma-led.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.elma-led.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.elma-led.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului [www.elma-led.ro] - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC ELECTROMAGNETICA SA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC ELECTROMAGNETICA SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

SC ELECTROMAGNETICA SA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ELECTROMAGNETICA SA fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

Acest site web (www.elma-led.ro) este administrat de SC ELECTROMAGNETICA SA, cu sediul in Bucuresti, calea Rahovei nr. 266-268, Sectorul 5, avand codul de inregistrare fiscala RO414118, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/19/1991, telefon: 021 4042 146, e-mail: marketing@electromagnetica.ro.

SC ELECTROMAGNETICA SA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe www.elma-led.ro. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC ELECTROMAGNETICA SA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producator.De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe www.elma-led.ro, pot fi modificate de catre SC ELECTROMAGNETICA SA fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC ELECTROMAGNETICA SA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile sau ofertele prezente pe www.elma-led.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza www.elma-led.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului www.elma-led.ro, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza www.elma-led.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului www.elma-led.ro, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea www.elma-led.ro intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC ELECTROMAGNETICA SA.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii www.elma-led.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SC ELECTROMAGNETICA SA si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC ELECTROMAGNETICA SA, prin care SC ELECTROMAGNETICA SA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora. UTILIZATORII/CLIENTII acestui www.elma-led.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare, de fiecare data cand folosesc acest www.elma-led.ro.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea www.elma-led.ro supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

SC ELECTROMAGNETICA SA isi rezerva dreptul de a aduce modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare in prealabil si fara precizarea motivelor, devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea www.elma-led.ro UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

6. Pret

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu pretul afisat pe site la momentul efectuarii comenzii. Pe factura se va adauga costul livrarii, daca este cazul.

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua la livrare, cu numerar, in lei, integral. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii pe e-mail. Livrarea produselor se va face doar printr-un curier si veti plati numerar in momentul receptionarii coletului.

8. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Loading...
Va rugam, asteptati...