Elma-Led.ro

Cosul meu 0 produs(e): 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Strategie

Electromagnetica este una dintre puţinele întreprinderi industriale privatizate prin metoda Mebo (achiziţionată de conducerea şi angajaţii societăţii) care au reuşit să se re­struc­tureze şi să se dezvolte, renunţând aproa­pe complet la domeniul de telefonie care a consacrat-o la în­ce­putul anilor 1990 şi orientându-se mereu spre segmente de piaţă cu potenţial ridicat de creştere, cum ar fi iluminatul cu LED.

Misiune
Evoluţia tehnologiilor din ultima perioadă a pus în lumină problema monitorizării şi eficientizării consumului de energie, deoarece dependenţa de ea a devenit din ce în ce mai mare. Dorinţa noastră este să ajutăm la procesul de valorificare a afacerilor clienţilor noştri, devenind partenerul ideal atunci când subiectul iluminării prin metode eficiente şi moderne este adus în discuţie.

Viziune
Scopul nostru este acela de a atinge cele mai înalte performanţe când vine vorba de a oferi soluţii noi, bazate pe tehnologii de ultimă generaţie prin produse cu un raport calitate / preţ competitiv. Reprezentăm un punct de referinţă în domeniul de activitate pe care ni l-am ales.
Experienţa acumulată în cursul anilor în diferitele domenii de activitate, ne-a permis să aducem concepte şi soluţii noi, folosind într-un mod natural şi original: LUMINA.
Lucrând cu lumina în diverse proiecte, cu specialiştii noştri şi aparatura noastră, am acumulat experienţa pentru a crea produse inedite care să îndeplinească cerinţele impuse de beneficiarii care au ales colaborarea cu noi. Din punct de vedere al eficienţei şi durabilităţii am fost mereu cu un pas înainte.
De-a lungul celor 80 de ani de activitate,  ne-am făcut remarcaţi, câştigând  încrederea multor clienţi importanţi care ne-au făcut să înţelegem că acum, când totul se schimbă, ne putem schimba şi noi  păstrând în acelaşi timp ceea ce am fost de la început: PROFESIONIŞTI.

Valoare
Principala valoare a companiei ELECTROMAGNETICA o reprezinta angajatii nostri ce participă în mod activ la succesul actiunilor intreprinse, toti fiind împreună responsabili la îndeplinirea misiunii noastre.
Suntem convinsi ca munca in echipă poate depasi orice bariera, iar motivarea, calitatea muncii si responsabilitatea reprezinta factorii principali în atingerea performantei.
Principalele noastre valori sunt : Profesionalism | Inovaţie | Adaptabilitate | Stabilitate | Integritate | Centrarea pe nevoile clienţilor | Transparenţă

Loading...
Va rugam, asteptati...