Elma-Led.ro

Cosul meu 0 produs(e): 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ghid pentru iluminat

Compania dispune de solutii speciale destinate eficientizarii consumului energetic atat in domeniul iluminatului interior de tip casnic prin produse din categoria «retrofit» (este vorba despre becuri/spoturi realizate pe baza tehnologiei LED, care inlocuiesc sursele de lumina traditionale), cat si aparate de iluminat de sine statatoare, produse in totalitate in cadrul unitatii proprii. Acestea din urma au capacitatea de a inlocui cu succes aparatele traditionale de iluminat amplasate la interior sau exterior (pentru aplicatii perimetrale, stradale etc.). Principalele avantaje ale tehnologiilor mentionate sunt constituite de: reducerea consumului cu peste 50%, durata de exploatare extrem de indelungata, respectarea principiilor ecologice si asigurarea unui nivel optim de confort vizual.

In ultima perioada, consumatorii au devenit tot mai interesati de economia de energie, la aceasta tendinta exercitand o contributie importanta si procesul de educare in domeniu, implementat atat la nivel personala, cat si intermediul sistemelor traditionale de comunicare in masa. In ceea ce priveste perspectivele de adoptare masiva a solutiilor mentionate pe piata din Romania, consideram ca, pe masura ce legislatia se va aplica si va veni in ajutorul producatorilor (de exemplu, prin interzicerea comercializarii becurilor traditionale), segmentul respectiv se va dezvolta.

Mai este necesara precizarea ca se simte, de asemenea, nevoia informarii publicului despre performantele specifice produselor si modul de selectie a acestora, in functie de fiecare proiect in partea nivelul furnizorilor de sisteme exista o preocupare reala pentru promovarea materialelor care au capacitatea de a asigura obtinerea performantelor impuse de normele actuale, incluse in cadrul legislatiei europene.

Este evident faptul ca tendinta actuala poate fi sustinuta doar de companiile de mari dimensiuni, ce au capacitatea de a sustine, din punct de vedere financiar, eforturile echipelor ce activeaza la nivelul departamentelor de cercetare-dezvoltare. Pe termen mediu si lung s-ar putea sa apara o multitudine de imbunatatiri ale standardelor actuale, ceea ce va genera o majorare a exigentelor in ceea ce priveste productia acelor solutii ce garanteaza indeplinirea conditiilor de dezvoltare durabila.

Loading...
Va rugam, asteptati...